Home > Grožis > Kokie aksesuarai pakeis jūsų įvaizdį?

Kokie aksesuarai pakeis jūsų įvaizdį?

Pagaliau ateina ilgai laukta vasara. Tai reiškia, kad turite peržiūrėti savo drabužių spintą, kad įsitikintumėte, jog turite geriausius aprangos derinius, kad patobulintumėte savo vasaros įvaizdį.

Jei norite padaryti įsimintiną įspūdį, turite sukurti unikalius drabužių derinius, kurie išryškintų jus.

Geriausias būdas tai padaryti? Su madingais aksesuarais.

Aksesuarai gali papuošti (arba neretai sugadinti) jūsų aprangą ir yra puikus būdas parodyti savo asmeninį stilių. Kad padėtume jums sužibėti mados pasaulyje, sukūrėme būtinų vyrų ir moterų mados aksesuarų, kurie pagerins jūsų stilių, sąrašą: kepurės, auskarai, laikrodžiai, piniginės ir dar daugiau.

Beretė arba plokščia kepurė

Skrybėlės – puikus būdas padaryti įspūdį. Moterims pridėkite paryžietišką nuotaiką su neutralios spalvos juoda, pilka arba balta berete. Kartu su šiuolaikiška gatvės apranga toks įvaizdis visada atrodys prašmatnus prancūziškas vaizdas, apie kurį visada svajojote. Jei siekiate aukštosios mados standartų, beretė yra puikus pasirinkimas.

Vyrams išbandykite beretės vyrišką atitikmenį – plokščią kepurę. Plokščia tvido kepurė bet kurią aprangą pavers klasikiniu ansambliu, dėl kurio atrodysite kaip vienas iš Peaky Blinders veikėjų. Apdailos siluetas sukuria trikampį šoninį profilį, kuris paryškina jūsų veido konstrukciją ir bus net šiltas, todėl puikiai tinka žvarbiems rytams ir vėsioms naktims. 

Apyrankės arba rankinis laikrodis

Prašmatnus laikrodis yra puikus būdas atkreipti dėmesį į savo asmeninį stilių. Gražūs vyriški laikrodžiai yra didesni ir turi daugiau ciferblatų, o moteriški – paprastesni ir kuklesnės išvaizdos.

Rinkdamiesi laikrodį įsitikinkite, kad jis puikiai priglunda prie riešo. Jūs nenorite, kad jis nuslystų nuo jūsų rankos. Jei nešiojate diržą, įsitikinkite, kad laikrodis atitinka dirželį ir sagtį. Taigi, jei jūsų laikrodis turi rusvos spalvos odinį dirželį su auksiniu užsegimu, įsitikinkite, kad jūsų diržas yra toks pat. Taip sukursite darnią išvaizdą, kuri sujungs jūsų aprangą.

Taip pat galite pasirinkti dėvėti apyrankes, sukabinamas apyrankes, kurios papildys jūsų auskarus ir (arba) karolius bei apyrankes.

Akį traukiantys auskarai

Auskarai su žiedais sugrįžta. Moterims dideli auskarai su lanku buvo populiarūs dar aštuntajame dešimtmetyje – sidabro, chromo ar auksinio dizaino. Pažvelgus į šiandieną, dideli lankai dvelkia pasitikėjimu ir daro didelį įspūdį.

Sluoksniuoti karoliai – madingi aksesuarai

Sukurkite unikalų vaizdą, derindami skirtingus karolius, kad atrodytumėte elegantiškai. Galite nuspręsti nešioti du puošnius karolius, kurių vienas kabės vos keliais cm žemiau už kitą. 

Minimalistinis kaklo vėrinys arba su skirtingų dydžių karoliais sukuria pilną įvaizdį, puikiai tiks einant vakarieniauti ar į koncertą.

Galiausiai, jei dėvite atvirus marškinius ar suknelę, vėrinį arba grandinėlę patraukite į galą, kad sukurtumėte elegantiškesnį stilių.

Išskirtiniai akiniai nuo saulės

Akiniai nuo saulės puikiai tinka jūsų stiliui patobulinti. Yra tiek daug skirtingų akinių nuo saulės tipų, kuriuos galite derinti su savo apranga, kad sukurtumėte madingą įvaizdį, dėl kurio visi pavydėtų. Ieškodami akinių nuo saulės, atsižvelkite į savo veido formą.

Tie, kurių veidai yra apvalūs, geriau atrodys su stačiakampiais akiniais, o turintys ryškių bruožų, pavyzdžiui, apibrėžtą žandikaulio liniją, geriau atrodys su apvaliais akiniais nuo saulės. 

Madinga piniginė

Piniginė, nors ir retai laikoma rankose, yra nemenka įvaizdžio detalė. Kai laukiate eilėje prie kavos jūs rankose laikote – ką? Piniginę! Arba su draugėmis pietaujate mieste ir tenka išsitraukti ją, kai metas mokėti sąskaitą. Taigi, nenumokite ranka į piniginę. Ji irgi turi būti stilinga, jei norite sukurti gražų vasaros įvaizdį. Platų piniginių pasirinkimą rasite čia: https://www.miestomada.lt/63-pinigines.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.